Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, üzüntünden sağlığından olacağına işaret eder.

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek ev sahibi olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek hayatının daha kolay hale geleceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, düzenli bir işe girileceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada dereden karşıya geçmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, içinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments