Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden abdest almak

Rüyada dereden abdest almak

Rüyada dereden abdest almak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada dereden abdest almak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada derede abdest almak hayallerinin gerçekleşeceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına delalet eder.

Rüyada derede abdest aldığını görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, işlerinin gerileyeceğine alamet eder.

Rüyada dereden abdest almak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine alamet eder.

Rüyada dereye taş atmak büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine delalettir.

Rüyada akmayan dere görmek parasının her geçen gün artacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada derede balık tutmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dereden su almak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, şifa göreceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret eder.

Rüyada derede bebek yıkamak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments