Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede abdest almak

Rüyada derede abdest almak

Rüyada derede abdest almak azalacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına yorulur.

Rüyada derede abdest almak gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Rüyada dereden abdest almak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet eder.

Rüyada derede abdest aldığını görmek bir hastalığa maruz kalacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada derede abdest almak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalet eder.

Rüyada derede akan su görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına delalet eder.

Rüyada bulanık derede balık tutmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada balıklı dere görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derenin içinde olmak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada derelerin taştığını görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments