Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede balık tutmak

Rüyada derede balık tutmak

Rüyada derede balık tutmak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, düzenli bir işe girileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, yakın akrabadan gelecek habere, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derede balık tutmak gördüyseniz:

  • Olaylar karlı girişimlere dönebilir.

Rüyada bulanık derede balık tutmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede balık tutmak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dereden elle balık tutmak zor günlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada derede elle balık tutmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereden balık tutmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada derede alabalık tutmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet eder.

Rüyada akan derede balık görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına yorulur.

Rüyada balıklı dere görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments