Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede yıkandığını görmek

Rüyada derede yıkandığını görmek

Rüyada derede yıkandığını görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada derede yıkandığını gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz.

Rüyada tersine akan dere görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine inanılır.

Rüyada dere kenarında koşmak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok üzüleceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede banyo yapmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dereye ayaklarını sokmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada derede yün görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu dere görmek can sıkıntısının geçeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada arabayla dereye uçmak bazı iş birlikleri yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dere üzerinden geçmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments