Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede yün görmek

Rüyada derede yün görmek

Rüyada derede yün görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada derede yün gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Rüyada derede yün görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, düşman malından yemeye, rekabet edebilme gücünün artacağına işaret eder.

Rüyada derede yün yıkamak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yün kazak giymek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yün eğirmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, güzel bir hayat geçireceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada yünlü elbise görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada yün ve şiş görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yünü yıkamak çok büyük zararlar edeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüncü dükkanı görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments