Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu dere görmek

Rüyada su dolu dere görmek

Rüyada su dolu dere görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Rüyada su dolu dere gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşmak veya bağlantı kurmak bazı konulara yaklaşımınızı değiştirebilir veya aklınıza yeni şeyler getirebilir.

Rüyada su dolu dere görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede temiz su görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dereden su aktığını görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, zahmete ve çileye düşeceğine rivayet eder.

Rüyada akan dereden su içmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine işaret eder.

Rüyada dere suyu içmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyu çekilmiş dere görmek dinini yaşayacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada akan su dere görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada derede bulanık su görmek zorlukların artacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, amaçlardan sapmaya yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments