Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla dereye uçmak

Rüyada arabayla dereye uçmak

Rüyada arabayla dereye uçmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına delalet eder.

Rüyada arabayla dereye uçmak gördüyseniz:

  • Yakın bir akrabanız kötü bir duruma düşebilir.

Rüyada arabayla dereye uçmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereye uçmak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada derede araba görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, iyi ruh halinin bozulacağına yorulur.

Rüyada arabayla dereye düşmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dereden arabayla geçmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işarettir.

Rüyada arabayla havada uçmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada arabayla uçurumdan denize uçmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz arabayla uçmak çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments