Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere kenarında koşmak

Rüyada dere kenarında koşmak

Rüyada dere kenarında koşmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet eder.

Rüyada dere kenarında koşmak gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Rüyada dere kenarında koşmak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Rüyada dere kenarında bebek görmek dirliğin bozulabileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına delalet eder.

Rüyada dere kenarında piknik yapmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine alamet eder.

Rüyada dere kenarında ev görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına inanılır.

Rüyada dere kenarında uyumak gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına tabir olunur.

Rüyada dere kenarında yürümek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada dere kenarından geçmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments