Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede su içmek

Rüyada derede su içmek

Rüyada derede su içmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada derede su içmek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, farklı uğraşlar ya da farklı kişilerle görüşmek size iyi gelebilir.

Rüyada dereden su içmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine işarettir.

Rüyada derede su içmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada akan dereden su içmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz dereden su içmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada dere suyu içmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulur.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su akan dere görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada derede temiz su görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments