Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, işe zorla gidip geleceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, ele geçen parada artış olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini gördüyseniz:

  • İşle ilgili seçeneklerinizi dikkatle gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına inanılır.

Rüyada suyun yükseldiğini görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, işlerin de hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada suların yükseldiğini görmek ömrün uzun olmasına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, borçlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz suyunun yükseldiğini görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su yükseldiğini görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, patron olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz sularının yükseldiğini görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, onu doyasıya yaşayacağına delalettir.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada derede akan su görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments