Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede sel görmek

Rüyada derede sel görmek

Rüyada derede sel görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına tabir olunur.

Rüyada derede sel gördüyseniz:

  • Bir süre için zamanınızı özel işlerinize ayırabilirsiniz.

Rüyada dere sel görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hatalarını düzelteceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada derede sel görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada sel sularından kurtulmak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sorunların atlatılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada selin altında kalmak günü birlik kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada selde kaybolmak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işaret eder.

Rüyada dağdan sel geldiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada selde araba kullanmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments