Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede araba görmek

Rüyada derede araba görmek

Rüyada derede araba görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine işarettir.

Rüyada derede araba gördüyseniz:

  • Alışverişler veya pazarlıklar esnasında karşı koyulması zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada derede araba görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla dereye düşmek haksızlık yapmayacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dereden arabayla geçmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada arabayla dereye uçmak boş kuruntularla uğraşacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada derin dere görmek kötü gününü de paylaşacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada derenin içinden yürümek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına inanılır.

Rüyada dereden su aktığını görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, işinden çıkarılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada derenin içinde yılan görmek iş kaybı yaşayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments