Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derenin içinden yürümek

Rüyada derenin içinden yürümek

Rüyada derenin içinden yürümek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada derenin içinden yürümek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada dere içinde yürümek düşünmeden hareket edeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, masrafların altında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada derenin içinden yürümek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, duyguların karşılık bulacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet eder.

Rüyada derenin içinde yürümek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işaret eder.

Rüyada dere kenarında yürümek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine yorulur.

Rüyada dere kenarından yürümek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada temiz derede yürümek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hasret çekileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına delalet etmektedir.

Rüyada dere üzerinde yürümek mal ve rızkın çoğalmasına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada dere boyu yürümek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments