Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla dereye düşmek

Rüyada arabayla dereye düşmek

Rüyada arabayla dereye düşmek yeni bir ortama girileceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, başarılarının takdir edileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada arabayla dereye düşmek gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Rüyada arabayla dereye düşmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli dereye düşmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işarettir.

Rüyada boklu dereye düşmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sürekli bağırıp çağıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık dereye düşmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada dereden düşmek ev içinde mutluluğun artacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dereye düşmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada derenin içine düşmek rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, zararını tamamen kapatacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işarettir.

Rüyada çamurlu dereye düşmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments