Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin dere görmek

Rüyada derin dere görmek

Rüyada derin dere görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, ekmeksiz kalacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, şeref ve rütbeye, yakın akrabadan gelecek habere tabir olunur.

Rüyada derin dere gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren veya ekonomik konularda sadece size uyan durumların peşine düşmelisiniz.

Rüyada derin dere görmek her zaman hak ettiğini alacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada kolda derin yara görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alında derin çizgi görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, doyasıya sefasını süreceğine işarettir.

Rüyada derin olmayan suya düşmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada derin denize girmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada derin bir denizde yüzdüğünü görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok derin uçurum görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını rivayet etmektedir.

Rüyada derin havuzda yüzmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments