Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıklı dere görmek

Rüyada balıklı dere görmek

Rüyada balıklı dere görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balıklı dere gördüyseniz:

  • Kıskançlık krizine giren sevgiliniz ya da eşiniz, sizden kendisine daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir.

Rüyada derede elle balık tutmak sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada dere içinde balık görmek heveslerin söneceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada derenin içinde balık görmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık derede balık tutmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine inanılır.

Rüyada dereden balık toplamak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine delalettir.

Rüyada dereden balık tutmak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada derede büyük balık görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, elini haramdan uzak tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere ve balık görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments