Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anız yakmak

Rüyada anız yakmak

Rüyada anız yakmak yeni bir işe gireceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, patron koltuğunda oturacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine inanılır.

Rüyada anız yakmak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken konular olabilir.

Rüyada anız yakmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada anız görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada anız yangını görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada yatak yorgan yakmak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işarettir.

Rüyada meşe odunu yakmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigarayı ters yakmak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun yakmak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sönmüş ateşi yakmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments