Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönmüş ateşi yakmak

Rüyada sönmüş ateşi yakmak

Rüyada sönmüş ateşi yakmak garanti olacak makama oturacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada sönmüş ateşi yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapacağınız ziyaretler gelecekle ilgili planlarınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada ateş yakmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sönen ateşi yakmak işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada tarlada ateş yakmak lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada sönmüş ateşi yakmak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına inanılır.

Rüyada büyük ateş yakmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine delalettir.

Rüyada balkonda ateş yakmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada su ısıtmak için ateş yakmak ortalığın güllük gülistanlık olacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada ateş yakmak için odun toplamak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments