Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anız görmek

Rüyada anız görmek

Rüyada anız görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada anız gördüyseniz:

  • Duyduklarınıza hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada anız yangını görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada anız görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalet eder.

Rüyada anız yakmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments