Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meşe odunu yakmak

Rüyada meşe odunu yakmak

Rüyada meşe odunu yakmak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, dönülmez yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada meşe odunu yakmak gördüyseniz:

  • Kar getirmeyecek hiçbir konuya takılıp zaman kaybetmeyin.

Rüyada meşe odunu yakmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada meşe odun görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada meşe odunu görmek olumsuz haberler alacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalettir.

Rüyada meşe odunu toplamak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada meşe palamudu görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına işaret eder.

Rüyada meşe fidesi görmek doğru işler yapacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kişinin her daim iyi anılacağına işaret eder.

Rüyada meşe palamut görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada meşe ağacı görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, sevinç ve mutluluğa alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments