Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun yükseldiğini görmek

Rüyada suyun yükseldiğini görmek

Rüyada suyun yükseldiğini görmek bir organizasyona katılacağına, birçok engelin aşılacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada suyun yükseldiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalısınız, kararlarınızı duygularınızdan bağımsız almanız gerekiyor.

Rüyada suların yükseldiğini görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına delalet eder.

Rüyada suyun yükseldiğini görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Rüyada deniz sularının yükseldiğini görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, maddi gücünün artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada su yükseldiğini görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, yüzünü güldüreceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada deniz suyunun yükseldiğini görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, işlerinin artacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada suda yükselmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments