Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suların yükseldiğini görmek

Rüyada suların yükseldiğini görmek

Rüyada suların yükseldiğini görmek aynı karşılığı alamayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yeni siparişler alacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Rüyada suların yükseldiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Rüyada suların yükseldiğini görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek daha zengin hale geleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına yorulur.

Rüyada suyun yükseldiğini görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz sularının yükseldiğini görmek insanlar tarafından tanınacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada su yükseldiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada deniz suyunun yükseldiğini görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, şansının artacağına delalettir.

Rüyada işte yükselmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments