Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yükseldiğini görmek

Rüyada su yükseldiğini görmek

Rüyada su yükseldiğini görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada su yükseldiğini gördüyseniz:

  • Başkalarını önemsemeden yapılacak konuşmalar tartışma yaratabilir.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Rüyada su yükseldiğini görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada suların yükseldiğini görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada suyun yükseldiğini görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz sularının yükseldiğini görmek aile hayatının bozulacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, konfor içinde olacağına alamet eder.

Rüyada deniz suyunun yükseldiğini görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, varını yoğunu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada hızla yükselmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, günah işlemeyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments