Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremin olup bittiğini görmek

Rüyada depremin olup bittiğini görmek

Rüyada depremin olup bittiğini görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada depremin olup bittiğini gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlik içinde olabilir, en ufak gelişmeler karşısında bile büyük hayallere dalıp, planlar kurabilirsiniz.

Rüyada depremin olup bittiğini görmek sıkıntılarının geçeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremden kurtulduğunu görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada hasarsız deprem görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet eder.

Rüyada kendi evinde deprem görmek iyi zamanlar geçireceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada depremden bebek kurtarmak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada deprem haberi duymak seçkin bir eleman haline geleceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments