Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinde deprem görmek

Rüyada kendi evinde deprem görmek

Rüyada kendi evinde deprem görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada kendi evinde deprem gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, duyduklarınıza tepkiniz ölçülü olsun.

Rüyada deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kendi evinde deprem olduğunu görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalettir.

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işarettir.

Rüyada başkasının evinde deprem olduğunu görmek sadaka ya da zekat vereceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, zengin bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments