Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasarsız deprem görmek

Rüyada hasarsız deprem görmek

Rüyada hasarsız deprem görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasarsız deprem gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada hasarsız deprem görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada arabayı hasarlı görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada hasarlı ev görmek zahmete düşeceğine, zor bir duruma düşüleceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabada hasar görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evini hasarlı görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına delalettir.

Rüyada hasarlı araba almak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada hasarlı araba görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada evinin hasar gördüğünü görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments