Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek

Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek

Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, işsizseniz işe gireceğinize, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkilerinizi farklı açılardan sorgulayabilirsiniz.

Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek net bir bakış açısı kazanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, ilim irfan sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek maddi açıdan zarar edileceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Rüyada sağ ayağının kanadığını görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada sağ ayağından vurulmak rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sağ ayağının koptuğunu görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, tabiatı kötü olan kişiye, aile hayatlarını bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments