Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremden korkmak

Rüyada depremden korkmak

Rüyada depremden korkmak kötü günlerini arkasında bırakacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremden korkmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda büyük kazançlarınız olabilir buna karşılık hakkınızdaki dedikodular da artabilir.

Rüyada deprem olması ve korkmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalettir.

Rüyada depremden korkmak hayatının güzelliklerle dolacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek çocuk sahibi olunacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet eder.

Rüyada depremden insan kurtarmak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem çantası hazırlamak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada depremde yakınlarının öldüğünü görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük deprem görmek şansının bahtının açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, geç de olsa huzura erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments