Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde olmak

Rüyada depremde olmak

Rüyada depremde olmak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, kısmetin bollaşacağına inanılır.

Rüyada depremde olmak gördüyseniz:

  • Her şeyi siz yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine yorulur.

Rüyada deprem olduğunu öğrenmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada depremde sağ kalmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine işarettir.

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, parasını ve işini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada şiddetli deprem olduğunu görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda deprem olduğunu görmek dünya malının çoğalacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalettir.

Rüyada az deprem görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, şansın kapanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem çantası hazırlamak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments