Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada attan korktuğunu görmek

Rüyada attan korktuğunu görmek

Rüyada attan korktuğunu görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, huzura erileceğine yorulur.

Rüyada attan korktuğunu gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun ya da ikna etme yerine, kendinizin ikna olup olmadığınızı dikkate almalısınız.

Rüyada attan korktuğunu görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden korkarak inmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada ölümden korkmamak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada kor ateş görmek zor durumların biteceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyden korktuğunu görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kor görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cinlerden korktuğunu görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kızının korktuğunu görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments