Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korktuğunu hissetmek

Rüyada korktuğunu hissetmek

Rüyada korktuğunu hissetmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işsiz ise işe gireceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada korktuğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmenizin beklenmesi sizi biraz sinirlendirebilir.

Rüyada korktuğunu hissetmek hayırlı haberler alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kor halinde ateş görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin korktuğunu görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, hasta ise iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta korktuğunu görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslandan korktuğunu görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına inanılır.

Rüyada korkarak uyanmak atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada korkmadan yüzmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada ölümden korkmamak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments