Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem enkazı altında kalmak

Rüyada deprem enkazı altında kalmak

Rüyada deprem enkazı altında kalmak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, insanlara iş öğreteceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz parasal başlıklı haberler neticeye ulaşabilir.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak çalışmaları ile takdir toplayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerin sona ereceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada enkaz altında kalmak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine yorulur.

Rüyada deprem enkazı görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada enkazda kalmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada enkaz altından kurtulmak aynı zamanda da korunup kollanacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işaret eder.

Rüyada enkaz altından çıkmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada birini enkaz altında görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments