Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremin altında kalmak

Rüyada depremin altında kalmak

Rüyada depremin altında kalmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, ferahlayacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada depremin altında kalmak gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada depremin altında kalmak başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, çirkin bir iş yapmaya, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde evin altında kalmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada deprem altında kalmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ihanet göreceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem altında kaldığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde göçük altında kalmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, bilakis malının çoğalacağına yorulur.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bilgilerle donanacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına inanılır.

Rüyada depremde kalmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments