Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde dua etmek

Rüyada depremde dua etmek

Rüyada depremde dua etmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, kazancının hiç azalmayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremde dua etmek gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmek yanlış kararları veya ağızdan çıkan yanlış cümleleri tetikleyebilir.

Rüyada depremde dua etmek hayırlı ve güzel olacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada depremde dua okumak inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olurken dua etmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem anında dua etmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işarettir.

Rüyada depremde zarar görmek kazancının günden güne azalacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremde yerin yarıldığını görmek hedeflere ulaşılacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem olacağını söylemek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kendi evinde deprem görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments