Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde dua okumak

Rüyada depremde dua okumak

Rüyada depremde dua okumak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, ruhlarına mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremde dua okumak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanız gerekiyor.

Rüyada depremde dua okumak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olurken dua etmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada depremde dua etmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet eder.

Rüyada deprem anında dua etmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada deprem anında ayetel kürsi okumak kısa süreli hastalık yaşamasına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada ölü için dua okumak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabirde dua okumak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulur.

Rüyada amentü duası okumak yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ömer

Merbaba rüyada tek katlı bir evin içindeydil 10 15 kişi bir odada 1 amca oğlu ve amcamda vardı yanımda sonra dışarı cıkıyoduk gece ama dışardaydık ve çok siddetli bir deprem olmaya başladı sonra ben dua etmeye başladım deprem durduktan sonra yıkılan binalar en kazda kalan insan vardı ve koşarak kalacagımız yere gittik ama tek taklı yer duvarları ve catısı yoktu oda yoktu yataklarımız olduğu gibi duruyodu dışarda kalıyor gibi bişeydi ama deprem öncesi odaydı ve ben aileme mi arıyom kontörüm yoktu