Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olurken dua etmek

Rüyada deprem olurken dua etmek

Rüyada deprem olurken dua etmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada deprem olurken dua etmek gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birliklerinizde de, benzer şekilde yararlı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada deprem olurken dua etmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada deprem olurken görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalet eder.

Rüyada deprem olurken kaçmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına tabir olunur.

Rüyada deprem olurken salavat getirmek istediği noktalara ulaşacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına tabir olunur.

Rüyada deprem olurken besmele çekmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek maddi olanaklarının artacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem olurken namaz kılmak zor zamanlar yaşayacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini ameliyat olurken görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments