Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde yerin yarıldığını görmek

Rüyada depremde yerin yarıldığını görmek

Rüyada depremde yerin yarıldığını görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremde yerin yarıldığını gördüyseniz:

  • İleride kurtulmak isteyeceğiniz işlerle ilgili anlaşmalar yapmaktan çekinmenizde fayda var.

Rüyada depremde yerin yarıldığını görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına inanılır.

Rüyada yer yarılması görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına işarettir.

Rüyada yer yarılıp içine girmek psikolojik olarak toparlanacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, haram mala delalet etmektedir.

Rüyada yerlerin yarıldığını görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerin yarıldığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine inanılır.

Rüyada yer yarılıp içine düşmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem yeri görmek maddi olarak zarar edileceğine, ardından bu kişiye açılacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini yarı yolda bırakmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments