Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olacağını söylemek

Rüyada deprem olacağını söylemek

Rüyada deprem olacağını söylemek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine tabir olunur.

Rüyada deprem olacağını söylemek gördüyseniz:

  • Evinizle veya ailenizle ilgili konulara hassasiyetle yaklaşmalısınız.

Rüyada deprem olacağını söylemek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, yapacağı planların altüst olacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada deprem olacağını görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulur.

Rüyada büyük bir deprem görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem görüp kaçmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda deprem olduğunu görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine işarettir.

Rüyada depremde birini kurtarmak insanlar arasında barışın sağlanacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine yorulur.

Rüyada deniz ve deprem görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalettir.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, ağız tadının bozulmayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments