Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olurken besmele çekmek

Rüyada deprem olurken besmele çekmek

Rüyada deprem olurken besmele çekmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada deprem olurken besmele çekmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Rüyada deprem olurken besmele çekmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada deprem olurken dua etmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işarettir.

Rüyada deprem olurken görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, neşeleneceğine yorulur.

Rüyada deprem olurken namaz kılmak günlerinin güzelleşeceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem olurken kaçmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada deprem olurken salavat getirmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine yorulur.

Rüyada sınav olurken kopya çekmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments