Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olurken namaz kılmak

Rüyada deprem olurken namaz kılmak

Rüyada deprem olurken namaz kılmak kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, maaşının artacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, çok büyük yenilikler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olurken namaz kılmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması işinize yarayabilir.

Rüyada deprem olurken namaz kılmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine işaret eder.

Rüyada deprem olurken kaçmak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize işaret etmektedir.

Rüyada deprem olurken besmele çekmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada deprem olurken görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem olurken salavat getirmek hayata karşı isteksizleşeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada deprem olurken dua etmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine inanılır.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına alamet eder.

Rüyada eşini ameliyat olurken görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments