Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olurken görmek

Rüyada deprem olurken görmek

Rüyada deprem olurken görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, ev sahibi olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, hayırlı kapılar açılacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret eder.

Rüyada deprem olurken gördüyseniz:

  • Eviniz, mal varlıklarınız veya ailenizle ilgili ilginç olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada deprem olurken kaçmak bereketin geleceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada deprem olurken salavat getirmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem olurken dua etmek kulluk görevini ihmale edeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem olurken namaz kılmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına inanılır.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem olurken besmele çekmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada deprem olurken görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada eşini sünnet olurken görmek kötü işlere girmeyeceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments