Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ameliyat olurken görmek

Rüyada birini ameliyat olurken görmek

Rüyada birini ameliyat olurken görmek işlerin ters gideceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini ameliyat olurken gördüyseniz:

  • Evliyseniz her türlü gerilimden kaçının.

Rüyada eşini ameliyat olurken görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada anneyi ameliyat olurken görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada ameliyat olurken görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini ameliyat olurken görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayatın kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini ameliyat olurken görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet eder.

Rüyada traş olurken görmek hoşluk içinde olacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi traş olurken görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek gönlünce bir yaşamı olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments