Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda deprem olduğunu görmek

Rüyada okulda deprem olduğunu görmek

Rüyada okulda deprem olduğunu görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada okulda deprem olduğunu gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada okulda deprem görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada okulda deprem olduğunu görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli deprem görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük deprem görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hafif deprem olduğunu görmek yağmur yağmamasına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına delalettir.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınıfta deprem olduğunu görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada depremde yardım etmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments