Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ve deprem görmek

Rüyada deniz ve deprem görmek

Rüyada deniz ve deprem görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sözleri tutulacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, bazı kaynakların tükeneceğine delalettir.

Rüyada deniz ve deprem gördüyseniz:

  • Maddi ihtiyaçlarınıza göre bir değişiklik yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada denizde deprem olduğunu görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, arabuluculuk yapılacağına, çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz ve deprem görmek büyük atılımlarda bulunacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, Tövbe Edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde deprem görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine işarettir.

Rüyada deprem ve deniz görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada deniz depremi görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada depremden ölmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli deprem görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hem eğleneceğine inanılır.

Rüyada şiddetli deprem görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments