Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir deprem görmek

Rüyada büyük bir deprem görmek

Rüyada büyük bir deprem görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir deprem gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Rüyada büyük bir deprem görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük deprem görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, başına türlü işler geleceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada büyük deprem olduğunu görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük deprem görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendi evinde deprem görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada depremden evinin yıkıldığını görmek iyi ruh halinin bozulacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırtına ve deprem görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet eder.

Rüyada hasarsız deprem görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments