Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korku yaşamak

Rüyada korku yaşamak

Rüyada korku yaşamak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada korku yaşamak gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak kuş gibi hafifleyeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine yorulur.

Rüyada ölüm korkusu yaşadığını görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüm korkusu yaşamak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada korku yaşamak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada deprem korkusu yaşamak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüm korkusunu yaşamak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada korku filminin içinde olmak akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, hem de çok üzüleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkudan uyanmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments