Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm korkusu yaşadığını görmek

Rüyada ölüm korkusu yaşadığını görmek

Rüyada ölüm korkusu yaşadığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, çekilen hasretin biteceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada ölüm korkusu yaşadığını gördüyseniz:

  • Çok ya da ağır sorular sormaktan kaçınmayın.

Rüyada ölüm korkusunu yaşamak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüm korkusu yaşamak üzüntülerin sevince döneceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulur.

Rüyada ölüm korkusu yaşadığını görmek içsel güvensizliklerinize, üzüntülerin daha da artacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada korku yaşamak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine tabir olunur.

Rüyada deprem korkusu yaşamak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüm korkusu hissetmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, insanlarla arasının açılacağına inanılır.

Rüyada ölümü yaşamak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, sayılacağına ve sevileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments