Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak

Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak

Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan yakınlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak çok sorunlu günler geçireceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine işarettir.

Rüyada ölüm korkusu yaşadığını görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işarettir.

Rüyada korku yaşamak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada deprem korkusu yaşamak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ölüm korkusunu yaşamak kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, mutlu olacağına ve güleceğine inanılır.

Rüyada ölüm korkusu yaşamak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, kırılan kalbin onarılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments