Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem kaçmak

Rüyada deprem kaçmak

Rüyada deprem kaçmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem kaçmak gördüyseniz:

  • Hayal ettiğiniz şekilde olmasa da belli bir değişikliğin veya bazı hırslarınızın peşinden gidebilme şansının doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada deprem olurken kaçmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yardımının olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada deprem olması ve kaçmak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem görüp kaçmak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, düşmanlarını bile affedeceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem kaçmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremden kaçmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, kazancının günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada deprem sarsıntısı görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem hazırlığı yapmak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, başarıya giden yollarını açacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments